Bij Mariënburg leer je meer

Want op onze school gaat het niet alleen over nieuwe talen leren, wiskunde begrijpen of een profiel kiezen. Het gaat ook om ontdekken wie jij bent. Daarom volg je naast de ‘gewone’ vakken ook een Talentstroom. Hoe dat er allemaal uit ziet? Daar vertellen we je maar wat graag meer over. Bezoek daarom een van onze evenementen! Zoals een uitdagende Open Dag, actieve Doe Dag of (ouder)voorlichtingsavond!

De voorlichtingsavonden zijn voor leerlingen uit groep 7 of 8 en hun ouders/verzorgers. Hierin hebben we een antwoord klaar voor al jullie vragen en krijgen jullie direct een (eerste) indruk van Mariënburg. Kom langs op donderdag 8 februari 2024 vanaf 17.00 uur op locatie Klein Mariënburg. Sessie A begint om 17:00 uur en sessie B begint om 19:30.

Ervaren hoe het er écht aan toe gaat op onze middelbare school? Dat kan tijdens de Doe Dag! Op basis van wat je leuk vindt, kies je één van de vier thema’s. Je volgt verschillende vakken en gaat aan de slag met een talentstroom. Maak je klaar voor een onvergetelijke dag en doe mee op dinsdag 13 februari 2024 vanaf 14.30 uur! 


Ben je nog aan het twijfelen? Of laat je graag je nieuwe school zien aan je familie en vrienden? Dan is de Open Dag op 1 maart 2024 voor jou. We hebben een leuke route voor je klaar staan! Zo maak je op een actieve manier kennis met het gebouw, verschillende vakken en onze Talentstromen. Ook leer je gelijk onze leerlingen en docenten kennen die je graag meer vertellen.